Watch Intro Video

Velkommen på kurs

Pris kr 799,-

Dette er noe av det du lærer i kurset

Pris kr 799,-

  • Daglig gjennomgang av hundens kropp

  • Hva gjør de forskjellige hoveddelene i hundemat? Fett, protein, vann og karbohydrater

  • Fôring ved hardt arbeid. Forbedre din hunds prestasjon ved hjelp av korrekt fôring

  • Forberedelser opp mot hardt arbeid, tilrettelegge for at hunden kan yte sitt beste

  • Legge til rette for god restitusjon

  • Lett massasje og bøyeøvelser

Dette kurset er et selvstudie

Start kurset når det passer for deg, og i ditt eget tempo uten stress. Det er tilgjengelig for deg i 6 mnd fra kjøpsdato.


Hva sier andre om kurset?

“I mitt arbeide med redningshund har jeg lært utrolig mye opp igjennom årene. Forskjellige hunder har jeg hatt, med forskjellige utfordringer. men fellesnevneren har vært att de må yte maksimalt når det gjelder. På dette kurset har jeg fått noen aha, opplevelser, faktisk flere enn noen;) Enkle ting som ikke tar tid men må komme inn i rutinene våre. Lavine, ettersøkning og katastrofesøk krever en sterk og frisk kropp. Jeg har bare på dette onlinekurset fått lære masse som bare gjør oss bedre rustet til å oppdage smårusk før de blir store å trenger lang og kostbar behandling. Dette kurset anbefales til alle som har hund. Dette kurset får du en 6 på Ann-Reidun 👍🏼gleder oss til fortsettelsen”

Hilde Røsseth

“Se her hundefolk! Ett online kurs i hvordan gi din hund de beste forutsetninger for optimal prestasjon og restitusjon. Er du erfaren, ja da får du massevis av relevant påfyll av ting du kanskje ikke har tenkt som viktige. Er du relativt uerfaren, ja da får du her en flott start på viktige ting du bør huske på i ditt hundehold. Hardtarbeidende hund, det vil si nesten alle hunder som brukes til form for arbeid, jakt, bruks, lure coursing, trekk, redning, agility, tjenestehund etc.. Jeg lærte mye av dette kurset Fjellgløtts Hundesenter 👌”

Stian Stende

“Dette kurset har jeg nettopp fullført og jeg anbefaler det på det varmeste. Veldig godt forklart og gjennom videoklipp viser instruktøren hvordan du kan sjekke hunden. Dette var lærerikt og ingen stress.👏👏”

Vigdis Kalland

Instruktør

Mitt navn er Ann Reidun og jeg driver Fjellgløtt`s Hundesenter. Jeg er autorisert Hundemassasjeterapeut og Rehabiliteringsterapeut i fysioterapi på hund, Sertifisert Laserterapeut, og jeg er utdannet trinn 2 instruktør i både NKK og NJFF - med spesialisering innen jakthund. Jeg har aktivt holdt på med hund fra tidlig i tenårene, og har brukt mye tid på både egne og andres hunder. Min første egne hund var en schäfer, så kom en Dobermann. Sammen med disse to lærte jeg enormt mye, og deltok på mange kurs i lydighet, spor og søk. Min store interesse for atferd og mentalkunnskap ble vekket allerede her da begge hadde utfordringer og var på ingen måte A-4 hunder. I år 2000 kom den første jakthunden inn i flokken, og siden har jeg hatt de fleste typer fuglehunder og en liten Border Terrier. Det har alltid vært flokk hos meg, og på det meste hadde jeg 10 hunder. Jeg har gjennom mange år og mange hunder, konkurrert på forskjellige jaktprøver og apportprøver med disse. Behovet for dypere kunnskap om hunder måte å lære på, og ønske om å hjelpe både hunder og folk gjorde at jeg også sammen med den første jakthunden startet min utdanning for å bli instruktør. Jeg er Fylkesinstruktør i dressur for NJFF Hedmark og også aversjonsinstruktør i samme organisasjon. Jeg har også mange kurs innen atferd og mentalkunnskap, noe som gir meg ekstra kunnskap i å lese hunders språk. Etter en årrekke som instruktør, oppdretter og hundeeier følte jeg et stadig sterkere behov for å utvide kompetansen innen hund. I 2016 ble jeg uteksaminert Hundemassasjeterapeut hos Nordisk Hundemassasje skole v/ Carmen Kadim. Dette ble direkte oppfulgt av utdanning i laserterapi og rehabilitering av hund. November i 2017 var siste eksamen ferdig og jeg kunne med glede si at jeg var Aut. Rehabiliteringsterapeut i fysioterapi på hund, og Sert. Laserterapeut.

Ann Reidun Borgen

Daglig leder

Hold deg oppdatert

Legg til din e-postadresse her, så sender vi deg fra tid til annen relevant info om kurs og annen nyttig informasjon.